Nabeschouwing Galatasaray - Göztepe (1-0) || Super Lig 2018/2019

Zondag 19 augustus 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Galatasaray het zondag 19 augustus 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Göztepe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Göztepe is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door H. Onyekuru, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Galatasaray dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Göztepe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Y. Öztekin Göztepe
42' Doelpunt Galatasaray Doelpunt H. Onyekuru met assist van Fernando Galatasaray 1-0
46' Wissel Galatasaray Wissel B. Gomis voor E. Derdiyok Galatasaray
60' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
61' Wissel Galatasaray Wissel E. Akbaba voor S. Gümüş Galatasaray
61' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
70' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor R. Donk Galatasaray
72' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Y. Nagatomo Galatasaray
72' Wissel Galatasaray Wissel S. İnan voor R. Donk Galatasaray
73' Wissel Göztepe Wissel Y. Gouffran voor Y. Öztekin Göztepe
84' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor H. Akbunar Göztepe
90' Wissel Göztepe Wissel B. Emir voor T. Bingöl Göztepe
91' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor A. Traoré Göztepe
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Göztepe
Opstellingen Galatasaray - Göztepe
De opstellingen van Galatasaray en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Göztepe

Galatasaray en Göztepe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 19 mei 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Göztepe slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 2
Winst Göztepe 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 5e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 16e plaats.