Nabeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa (4-1) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 20:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Galatasaray het vrijdag 14 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa (4-1)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Bülent Yildirim geëindigd in een 4-1 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door E. Derdiyok, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. Galatasaray vergrootte in de 58e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Garry Rodrigues op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 66e minuut volgde een derde treffer van Galatasaray, waarmee Garry Rodrigues zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

M. Diagne zette Kasımpaşa even later op 3-1 nadat hij een door scheidsrechter Bülent Yildirim toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 78e minuut wist S. Aziz namens Galatasaray de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Bülent Yildirim en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Kasımpaşa 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Eduok Kasımpaşa
53' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor İ. Depe Kasımpaşa
54' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Garry Rodrigues Galatasaray
56' Doelpunt Galatasaray Doelpunt E. Derdiyok met assist van E. Akbaba Galatasaray 1-0
58' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Garry Rodrigues Galatasaray 2-0
60' Wissel Kasımpaşa Wissel Ö. Çek voor S. Eduok Kasımpaşa
66' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Garry Rodrigues Galatasaray 3-0
70' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Serbest voor İ. Depe Kasımpaşa
76' Penalty Kasımpaşa Penalty M. Diagne Kasımpaşa 3-1
78' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Aziz Galatasaray 4-1
80' Wissel Galatasaray Wissel Mariano voor M. Linnes Galatasaray
80' Wissel Galatasaray Wissel H. Onyekuru voor Garry Rodrigues Galatasaray
85' Wissel Galatasaray Wissel Y. Akgün voor S. Gümüş Galatasaray
92' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Bilal voor Trézéguet Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Kasımpaşa
Opstellingen Galatasaray - Kasımpaşa
De opstellingen van Galatasaray en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kemal Özdeş
Voorbeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa

Galatasaray en Kasımpaşa treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bülent Yildirim en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 18 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 11
Winst Kasımpaşa 5
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 2e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 1e plaats.