Nabeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa (1-0) || Super Lig 2019/2020

Vrijdag 13 september 2019 - 19:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Galatasaray het vrijdag 13 september 2019 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in NEF Stadyumu in İstanbul.

Via de Galatasaray - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa (1-0)

Het Super Lig duel tussen Galatasaray en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Ali Palabıyık geëindigd in een 1-0 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door Falcao, waarmee Galatasaray met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Galatasaray dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Galatasaray.

LIVE Galatasaray - Kasımpaşa 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Galatasaray - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
30' Wissel Galatasaray Wissel O. Bayram voor M. Lemina Galatasaray
35' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Marcao Galatasaray
38' Doelpunt Galatasaray Doelpunt Falcao Galatasaray 1-0
72' Wissel Kasımpaşa Wissel O. Veigneau voor M. Thiam Kasımpaşa
72' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Pektemek voor I. Depe Kasımpaşa
72' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Ben Yousseff Kasımpaşa
78' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor R. Quaresma Kasımpaşa
80' Wissel Galatasaray Wissel A. Buyuk voor S. Feghouli Galatasaray
82' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Heintz voor K. Hafez Kasımpaşa
87' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor O. Bayram Galatasaray
89' Wissel Galatasaray Wissel R. Donk voor Falcao Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Galatasaray - Kasımpaşa
Opstellingen Galatasaray - Kasımpaşa
De opstellingen van Galatasaray en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Galatasaray gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Galatasaray - Kasımpaşa

Galatasaray en Kasımpaşa treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ali Palabıyık en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Galatasaray en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 17 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide ploegen is Galatasaray favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Galatasaray 13
Winst Kasımpaşa 5
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Galatasaray op een 9e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 16e plaats.