Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Alanyaspor (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 26 oktober 2019 - 16:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Gazişehir Gaziantep het zaterdag 26 oktober 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Alanyaspor (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Alanyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door P. Cisse, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Gaziantep F.K. het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 91e minuut was het namelijk J. Kana-Biyik die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Alanyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cisse met assist van J. Fernandes Alanyaspor 0-1
45' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor R. Chibsah Gaziantep F.K.
60' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Diarra voor K. Ozer Gaziantep F.K.
64' Wissel Alanyaspor Wissel M. Cagiran voor E. Karaca Alanyaspor
66' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor K. Kanak Alanyaspor
73' Wissel Alanyaspor Wissel Y. Bammou voor M. Siopis Alanyaspor
78' Wissel Gaziantep F.K. Wissel M. Erdem Ugurlu voor B. Pawlowski Gaziantep F.K.
80' Wissel Alanyaspor Wissel S. Caulker voor J. Fernandes Alanyaspor
85' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Jefferson Gaziantep F.K.
91' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt J. Kana-Biyik met assist van P. Twumasi Gaziantep F.K. 1-1
94' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Y. Bammou Alanyaspor
94' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
97' Wissel Gaziantep F.K. Wissel P. Olkowski voor M. Erdem Ugurlu Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Alanyaspor
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Alanyaspor
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.