Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 14 juni 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Gazişehir Gaziantep het zondag 14 juni 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Gaziantep Stadyumu in Gaziantep.

Via de Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Gazişehir Gaziantep en Ankaragücü geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 25 minuten. A. Maxim maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Gaziantep F.K. vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Ankaragücü kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. O. Scarione, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Penalty Gaziantep F.K. Penalty A. Maxim Gaziantep F.K. 1-0
32' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor D. Lukasik Ankaragücü
51' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt E. O. Scarione met assist van D. Orgill Ankaragücü 1-1
58' Wissel Gaziantep F.K. Wissel S. Diarra voor A. Sousa Gaziantep F.K.
58' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor G. Vural Gaziantep F.K.
58' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Jefferson voor M. Demir Gaziantep F.K.
68' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor S. Diarra Gaziantep F.K.
73' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor M. Pazdan Ankaragücü
73' Wissel Ankaragücü Wissel S. Agcay voor T. Pinto Ankaragücü
77' Wissel Ankaragücü Wissel I. Parlak voor D. Orgill Ankaragücü
83' Wissel Ankaragücü Wissel C. Karayel voor S. Lobjanidze Ankaragücü
83' Wissel Gaziantep F.K. Wissel P. Twumasi voor A. Maxim Gaziantep F.K.
83' Wissel Ankaragücü Wissel K. Michalak voor E. O. Scarione Ankaragücü
85' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Twumasi Gaziantep F.K.
90' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor A. Kulusic Ankaragücü
90' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor Junior Morais Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü
Opstellingen Gazişehir Gaziantep - Ankaragücü
De opstellingen van Gazişehir Gaziantep en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gazişehir Gaziantep gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.