Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (0-0) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 13 maart 2010 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Gençlerbirliği het zaterdag 13 maart 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Gençlerbirliği - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe (0-0)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gençlerbirliği - Fenerbahçe
LIVE Gençlerbirliği - Fenerbahçe 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor A. Demir Gençlerbirliği
44' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor O. Sam Gençlerbirliği
57' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor Deivid Fenerbahçe
65' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor L. Harbuzi Gençlerbirliği
65' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Baris voor Cristian Baroni Fenerbahçe
75' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
80' Wissel Fenerbahçe Wissel O. Hurmaci voor Vederson Fenerbahçe
82' Wissel Gençlerbirliği Wissel Kahe voor M. Pektemek Gençlerbirliği
82' Wissel Gençlerbirliği Wissel K. Seras voor C. Can Gençlerbirliği
84' Wissel Gençlerbirliği Wissel S. Calik voor L. Harbuzi Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Fenerbahçe
Opstellingen Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Fenerbahçe

Gençlerbirliği en Fenerbahçe treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 4 oktober 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 7 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.