Nabeschouwing Gençlerbirliği - Sivasspor (2-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 18 oktober 2009 - 14:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Gençlerbirliği het zondag 18 oktober 2009 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Gençlerbirliği - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gençlerbirliği - Sivasspor (2-0)

Het Super Lig duel tussen Gençlerbirliği en Sivasspor is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gençlerbirliği. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 58e minuut dacht Gençlerbirliği op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Pektemek. Helaas voor Gençlerbirliği werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Gençlerbirliği dat via Kahe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Gençlerbirliği - Sivasspor
2
0
LIVE Gençlerbirliği - Sivasspor 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gençlerbirliği - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Badur Sivasspor
26' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor K. Seras Gençlerbirliği
46' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor H. Yerlikaya Sivasspor
46' Wissel Gençlerbirliği Wissel M. Pektemek voor K. Seras Gençlerbirliği
46' Wissel Sivasspor Wissel Y. Kamanan voor S. Badur Sivasspor
54' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Dagasan Sivasspor
58' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt M. Pektemek Gençlerbirliği
65' Doelpunt Gençlerbirliği Doelpunt Kahe Gençlerbirliği
71' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor S. Kulbilge Gençlerbirliği
72' Wissel Sivasspor Wissel A. Agbetu voor C. Yilmaz Sivasspor
76' Wissel Sivasspor Wissel E. Martin voor I. Sahin Sivasspor
77' Gele kaart Gençlerbirliği Gele kaart voor L. Harbuzi Gençlerbirliği
80' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. Eser voor H. Meric Gençlerbirliği
87' Wissel Gençlerbirliği Wissel B. Çubukçu voor L. Harbuzi Gençlerbirliği
Video hoogtepunten en samenvatting Gençlerbirliği - Sivasspor
Opstellingen Gençlerbirliği - Sivasspor

Voorbeschouwing Gençlerbirliği - Sivasspor

Gençlerbirliği en Sivasspor treffen elkaar in de 23e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Gençlerbirliği en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 24 mei 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 7 keer wist de ploeg van Gençlerbirliği te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gençlerbirliği. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.