Nabeschouwing Kasımpaşa - Alanyaspor (1-2) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 15:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kasımpaşa het zaterdag 25 januari 2020 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Alanyaspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Özgür Yankaya geëindigd in een 1-2 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door P. Cisse, waarmee Alanyaspor met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van R. Quaresma in de 66e minuut zorgde er even later voor dat Kasımpaşa weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 73e minuut zette S. Ucan zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Alanyaspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de 93e minuut werd H. Hajradinovic van Kasımpaşa met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Kasımpaşa het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Özgür Yankaya, waardoor Alanyaspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kasımpaşa - Alanyaspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cisse met assist van S. Caulker Alanyaspor 0-1
46' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Baiano Alanyaspor
46' Wissel Kasımpaşa Wissel J. Fernandes voor D. Ndongala Kasımpaşa
46' Wissel Alanyaspor Wissel O. Bulut voor Baiano Alanyaspor
54' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor T. Serbest Kasımpaşa
63' Wissel Alanyaspor Wissel E. Karaca voor Djalma Alanyaspor
66' Penalty Kasımpaşa Penalty R. Quaresma Kasımpaşa 1-1
73' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt S. Ucan met assist van S. Caulker Alanyaspor 1-2
77' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor O. Haddadi Kasımpaşa
79' Wissel Alanyaspor Wissel C. Gulselam voor S. Ucan Alanyaspor
79' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Koc voor T. Serbest Kasımpaşa
85' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Demirli voor B. Koita Kasımpaşa
93' Rode kaart Kasımpaşa Rode kaart voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Alanyaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Alanyaspor
De opstellingen van Kasımpaşa en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Alanyaspor

Kasımpaşa en Alanyaspor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Özgür Yankaya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Alanyaspor favoriet. 4 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kasımpaşa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 3
Winst Alanyaspor 4
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 15e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 5e plaats.