Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (2-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 2 september 2018 - 18:15 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Kasımpaşa het zondag 2 september 2018 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü (2-1)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 2-1 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. El Kabir van Ankaragücü via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 13 minuten was het M. Diagne die Kasımpaşa op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Kasımpaşa via een goal van Trézéguet in de 85e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat T. Bifouma namens Ankaragücü in de 94e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Arda Kardeşler, waardoor Kasımpaşa dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Kasımpaşa - Ankaragücü 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty gemist Ankaragücü Penalty gemist M. El Kabir Ankaragücü
13' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Diagne met assist van İ. Depe Kasımpaşa 1-0
20' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Bakary Koné Ankaragücü
30' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Sarı Kasımpaşa
34' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Bifouma Ankaragücü
46' Wissel Ankaragücü Wissel K. Kanatsızkuş voor İ. Parlak Ankaragücü
55' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor Tiago Pinto Ankaragücü
59' Wissel Ankaragücü Wissel B. Dja Djédjé voor Tiago Pinto Ankaragücü
70' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Pavelka voor T. Serbest Kasımpaşa
73' Wissel Kasımpaşa Wissel Ö. Çek voor S. Eduok Kasımpaşa
78' Wissel Ankaragücü Wissel A. Cerci voor Y. Mokhtar Ankaragücü
84' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Demir voor İ. Depe Kasımpaşa
85' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Trézéguet met assist van Ö. Çek Kasımpaşa 2-0
94' Doelpunt Ankaragücü Doelpunt T. Bifouma Ankaragücü 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Ankaragücü
Opstellingen Kasımpaşa - Ankaragücü
De opstellingen van Kasımpaşa en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Kemal Özdeş
Coach İsmail Kartal
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Ankaragücü

Kasımpaşa en Ankaragücü treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 19 februari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Kasımpaşa favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Ankaragücü slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 2
Winst Ankaragücü 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 2e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 9e plaats.