Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor (2-2) || Super Lig 2009/2010

Zondag 7 februari 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kasımpaşa het zondag 7 februari 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor (2-2)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Kasımpaşa en Antalyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 27e minuut dacht Kasımpaşa op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Kaplan. Helaas voor Kasımpaşa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 52e minuut was het Kasımpaşa dat via S. Aygunes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. V. Cihan dacht na 87 minuten te scoren voor Antalyaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 89e minuut scoorde Antalyaspor via N. Ates, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Antalyaspor
2
2
LIVE Kasımpaşa - Antalyaspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Kaplan Kasımpaşa
46' Wissel Antalyaspor Wissel E. Arslan voor S. Agcay Antalyaspor
52' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Aygunes Kasımpaşa
55' Wissel Antalyaspor Wissel M. Nizam voor S. Can Antalyaspor
58' Wissel Kasımpaşa Wissel N. Boukhari voor Y. Kurtulus Kasımpaşa
64' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Yesilkaya voor E. Teber Kasımpaşa
70' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor Orhan Ak Antalyaspor
79' Wissel Antalyaspor Wissel G. Gürsoy voor M. Gökçek Antalyaspor
83' Wissel Kasımpaşa Wissel G. Gulec voor S. Aygunes Kasımpaşa
87' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt V. Cihan Antalyaspor
88' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Kaplan Kasımpaşa
89' Penalty Antalyaspor Penalty N. Ates Antalyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Antalyaspor
Opstellingen Kasımpaşa - Antalyaspor

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Antalyaspor

Kasımpaşa en Antalyaspor treffen elkaar in de 14e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 23 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antalyaspor. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Antalyaspor favoriet. 1 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kasımpaşa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.