Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-3) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Kasımpaşa het zaterdag 4 mei 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (1-3)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Halis Özkahya geëindigd in een 1-3 overwinning voor Fenerbahçe. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van H. Tekin zette Kasımpaşa op een 1-0 voorsprong in de 13e minuut van de wedstrijd. Fenerbahçe kwam in de 20e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Elmas, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 72e minuut zette M. Valbuena zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fenerbahçe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 74 minuten werd de voorsprong voor Fenerbahçe vergroot nadat Soldado de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Fenerbahçe.

LIVE Kasımpaşa - Fenerbahçe 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Eigen doelpunt Kasımpaşa Eigen doelpunt H. Tekin Kasımpaşa 1-0
20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt E. Elmas met assist van M. Valbuena Fenerbahçe 1-1
25' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Perica Kasımpaşa
35' Wissel Kasımpaşa Wissel V. Sarı voor A. Khalili Kasımpaşa
60' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
61' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Moses voor E. Elmas Fenerbahçe
70' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor V. Sarı Kasımpaşa
72' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt M. Valbuena Fenerbahçe 1-2
73' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor M. Valbuena Fenerbahçe
74' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Soldado met assist van M. Ekici Fenerbahçe 1-3
76' Wissel Kasımpaşa Wissel Karim Hafez voor T. Serbest Kasımpaşa
83' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor O. Veigneau Kasımpaşa
86' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Hajradinović voor D. Pavelka Kasımpaşa
89' Wissel Fenerbahçe Wissel A. Ayew voor N. Dirar Fenerbahçe
94' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor L. Sadiku Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Fenerbahçe
Opstellingen Kasımpaşa - Fenerbahçe
De opstellingen van Kasımpaşa en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Mustafa Denizli
Coach Ersun Yanal
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe

Kasımpaşa en Fenerbahçe treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halis Özkahya en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 3 december 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 15 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 2
Winst Fenerbahçe 15
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 10e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 14e plaats.