Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (2-0) || Super Lig 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 17:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Kasımpaşa het zondag 21 juni 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu in İstanbul.

Via de Kasımpaşa - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe (2-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 2-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 54e minuut door M. Thiam, waarmee Kasımpaşa met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Kasımpaşa opnieuw te scoren. In de 93e minuut was het Y. Erdogan die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Kasımpaşa.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa.

LIVE Kasımpaşa - Fenerbahçe 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Y. Meriah Kasımpaşa
24' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Tirpan Kasımpaşa
54' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Thiam met assist van H. Hajradinovic Kasımpaşa 1-0
62' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Erdogan voor R. Quaresma Kasımpaşa
62' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Pavelka voor H. Hajradinovic Kasımpaşa
63' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Ekici voor O. Tufan Fenerbahçe
72' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor D. Pavelka Kasımpaşa
77' Wissel Kasımpaşa Wissel G. Gohou voor B. Koita Kasımpaşa
84' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor G. Gohou Kasımpaşa
85' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Erdinc voor F. Kadioglu Fenerbahçe
89' Wissel Kasımpaşa Wissel D. Ndongala voor M. Thiam Kasımpaşa
89' Wissel Fenerbahçe Wissel Jailson voor T. Cigerci Fenerbahçe
93' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Y. Erdogan Kasımpaşa 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Fenerbahçe
Opstellingen Kasımpaşa - Fenerbahçe
De opstellingen van Kasımpaşa en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kasımpaşa gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Tahir Karapınar
Voorbeschouwing Kasımpaşa - Fenerbahçe

Kasımpaşa en Fenerbahçe treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 8 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 17 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kasımpaşa. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Kasımpaşa 2
Winst Fenerbahçe 17
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kasımpaşa op een 13e positie staat, terwijl we Fenerbahçe terugvinden op de 7e plaats.