Nabeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray (1-3) || Super Lig 2009/2010

Maandag 21 september 2009 - 20:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kasımpaşa het maandag 21 september 2009 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray (1-3)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Galatasaray is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 27e minuut dacht Kasımpaşa op voorsprong te komen via een doelpunt van André Moritz. Helaas voor Kasımpaşa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Galatasaray dat via S. Nonda dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Nonda dacht na 89 minuten te scoren voor Galatasaray, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Galatasaray via S. Nonda, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Galatasaray
1
3
LIVE Kasımpaşa - Galatasaray 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt André Moritz Kasımpaşa
46' Wissel Galatasaray Wissel A. Keïta voor Elano Galatasaray
46' Wissel Galatasaray Wissel S. Nonda voor M. Baros Galatasaray
48' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Sarp Galatasaray
57' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Erdogan Kasımpaşa
58' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Gunes Kasımpaşa
61' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Nonda Galatasaray
61' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor Y. Elmaci Kasımpaşa
62' Wissel Kasımpaşa Wissel Y. Kurtulus voor A. Gunes Kasımpaşa
69' Wissel Kasımpaşa Wissel N. Boukhari voor André Moritz Kasımpaşa
73' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Kaplan Kasımpaşa
73' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor A. Keïta Galatasaray
84' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Baran voor Y. Elmaci Kasımpaşa
89' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Nonda Galatasaray
90' Doelpunt Galatasaray Doelpunt S. Nonda Galatasaray
90' Wissel Galatasaray Wissel H. Balta voor C. Erkin Galatasaray
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Galatasaray
Opstellingen Kasımpaşa - Galatasaray

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Galatasaray

Kasımpaşa en Galatasaray treffen elkaar in de 26e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 24 februari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kasımpaşa. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kasımpaşa als Galatasaray wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.