Nabeschouwing Kasımpaşa - Gaziantepspor (3-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 21 februari 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kasımpaşa het zondag 21 februari 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Gaziantepspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Kasımpaşa en Gaziantepspor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kasımpaşa. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Kasımpaşa op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Kurtulus. Helaas voor Kasımpaşa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Kasımpaşa dat via S. Aygunes dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Erdogan dacht na 90 minuten te scoren voor Kasımpaşa, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 90e minuut werd Ivan van Gaziantepspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Gaziantepspor het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Gaziantepspor
3
0
LIVE Kasımpaşa - Gaziantepspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Y. Kurtulus Kasımpaşa
32' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt S. Aygunes Kasımpaşa
46' Wissel Gaziantepspor Wissel E. Ozgur voor C. Zurita Gaziantepspor
46' Wissel Gaziantepspor Wissel I. Coskun voor C. Guvenc Gaziantepspor
72' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Acil voor K. Avci Kasımpaşa
73' Wissel Gaziantepspor Wissel U. Tütünci voor O. Adin Gaziantepspor
74' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Yesilkaya voor Y. Kurtulus Kasımpaşa
79' Wissel Kasımpaşa Wissel G. Gulec voor C. Isler Kasımpaşa
83' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor S. Kurtulus Gaziantepspor
85' Gele kaart Gaziantepspor Gele kaart voor Julio Cesar Gaziantepspor
88' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Yesilkaya Kasımpaşa
90' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Erdogan Kasımpaşa
90' Rode kaart Gaziantepspor Rode kaart voor Ivan Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Gaziantepspor
Opstellingen Kasımpaşa - Gaziantepspor

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Gaziantepspor

Kasımpaşa en Gaziantepspor treffen elkaar in de 12e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 13 september 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Gaziantepspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kasımpaşa. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.