Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (2-2) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 6 maart 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kasımpaşa het zaterdag 6 maart 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Recep Tayyip Erdogan Stadyumu (Istanbul) in Istanbul.

Via de Kasımpaşa - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor (2-2)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Kasımpaşa en Kayserispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 1e minuut dacht Kasımpaşa op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Kurtulus. Helaas voor Kasımpaşa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 46e minuut was het Kasımpaşa dat via M. Acil dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Makukula dacht na 50 minuten te scoren voor Kayserispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Kayserispor via A. Durak, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Kasımpaşa - Kayserispor
2
2
LIVE Kasımpaşa - Kayserispor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kasımpaşa - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt Y. Kurtulus Kasımpaşa
7' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor C. Isler Kasımpaşa
7' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Makukula Kayserispor
19' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Kesimal Kayserispor
22' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor F. Cangele Kayserispor
46' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt M. Acil Kasımpaşa
46' Wissel Kayserispor Wissel G. Emreciksin voor D. Bayram Kayserispor
50' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Makukula Kayserispor
54' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor M. Sahin Kasımpaşa
61' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Boyraz Kayserispor
67' Wissel Kayserispor Wissel H. Kaldirim voor H. Aslantas Kayserispor
78' Wissel Kayserispor Wissel S. Yilmaz voor F. Ozcal Kayserispor
81' Wissel Kasımpaşa Wissel A. Gunes voor Y. Kurtulus Kasımpaşa
83' Wissel Kasımpaşa Wissel G. Gulec voor S. Aygunes Kasımpaşa
88' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Toscali Kayserispor
90' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Durak Kayserispor
90' Wissel Kasımpaşa Wissel M. Baran voor C. Isler Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Kasımpaşa - Kayserispor
Opstellingen Kasımpaşa - Kayserispor

Voorbeschouwing Kasımpaşa - Kayserispor

Kasımpaşa en Kayserispor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kasımpaşa en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 27 september 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Kasımpaşa te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Kasımpaşa. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.