Nabeschouwing Kayserispor - Bursaspor (3-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 6 december 2009 - 12:30 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kayserispor het zondag 6 december 2009 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Kayserispor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Bursaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Bursaspor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 9e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Sismanoglu. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 32e minuut was het Kayserispor dat via Makukula dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Makukula dacht na 55 minuten te scoren voor Kayserispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Bursaspor
3
0
LIVE Kayserispor - Bursaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Kayserispor Doelpunt O. Sismanoglu Kayserispor
24' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Yildirim Bursaspor
25' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Kesimal Kayserispor
32' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Makukula Kayserispor
38' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Makukula Kayserispor
45' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Durak Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel F. Ozcal voor A. Durak Kayserispor
55' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Makukula Kayserispor
57' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor Ö. Erdogan Bursaspor
59' Wissel Bursaspor Wissel P. Batalla voor S. Yildirim Bursaspor
59' Wissel Bursaspor Wissel M. Demir voor V. Sen Bursaspor
69' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor A. Tandogan Bursaspor
71' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Sismanoglu Kayserispor
73' Wissel Kayserispor Wissel Bilal Aziz voor G. Emreciksin Kayserispor
75' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Bilal Aziz Kayserispor
79' Wissel Bursaspor Wissel Y. Ozkan voor G. Kirita Bursaspor
80' Wissel Kayserispor Wissel J. Troisi voor O. Sismanoglu Kayserispor
89' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Boyraz Kayserispor
90' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor H. Aslantas Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Bursaspor
Opstellingen Kayserispor - Bursaspor

Voorbeschouwing Kayserispor - Bursaspor

Kayserispor en Bursaspor treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 21 februari 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Kayserispor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Bursaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.