Nabeschouwing Kayserispor - Denizlispor (1-1) || Super Lig

Zaterdag 21 september 2019 - 16:30 uur

In de Super Lig neemt Kayserispor het zaterdag 21 september 2019 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Stadium in Kayseri.

Via de Kayserispor - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Denizlispor (1-1)

In de Super Lig heeft de wedstrijd tussen Kayserispor en Denizlispor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Pedro Henrique, waarmee Kayserispor met 1-0 de leiding nam. Denizlispor kwam na 75 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Murawski, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Denizlispor
Goals
1
1
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
11
19
Schoten op doel
5
6
Aanvallen
102
102
Gevaarlijke aanvallen
58
82
Passes
446
478
Overtredingen
19
13
Buitenspel
2
2
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Kayserispor - Denizlispor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
13' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Pedro Henrique met assist van E. Adebayor Kayserispor 1-0
21' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor K. Y. Subasi Kayserispor
39' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor E. Adebayor Kayserispor
46' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor C. Sapunaru Denizlispor
64' Wissel Kayserispor Wissel B. Dja Djedje voor B. Basacikoglu Kayserispor
65' Wissel Denizlispor Wissel O. Estupinan voor H. Sacko Denizlispor
68' Wissel Denizlispor Wissel O. Sahan voor M. Barrow Denizlispor
75' Doelpunt Denizlispor Doelpunt R. Murawski met assist van I. Aissati Denizlispor 1-1
80' Wissel Kayserispor Wissel P. Ntep de Madiba voor Pedro Henrique Kayserispor
81' Wissel Kayserispor Wissel Adryan voor B. Rienstra Kayserispor
91' Wissel Denizlispor Wissel Z. Yavru voor I. Aissati Denizlispor
Opstellingen Kayserispor - Denizlispor
De opstellingen van Kayserispor en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Denizlispor

Kayserispor en Denizlispor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Kayserispor en Denizlispor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Kayserispor 0
Winst Denizlispor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 16e positie staat, terwijl we Denizlispor terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Kayserispor - Denizlispor Opstelling Kayserispor Opstelling Denizlispor Live Kayserispor - Denizlispor Live Kayserispor - Denizlispor kijken Kayserispor - Denizlispor kijken Live Kayserispor - Denizlispor stream Kayserispor - Denizlispor Fox Sports Nabeschouwing Kayserispor - Denizlispor Uitslag Kayserispor - Denizlispor Statistieken Kayserispor - Denizlispor Super Lig 2019/2020 Kayserispor - Denizlispor wedden Kayserispor - Denizlispor gokken Kayserispor - Denizlispor Unibet