Nabeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe (1-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 1 november 2009 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kayserispor het zondag 1 november 2009 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Kayserispor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Kayserispor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 20e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristian Baroni. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 70e minuut was het Kayserispor dat via F. Cangele dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Fenerbahçe
1
1
LIVE Kayserispor - Fenerbahçe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cristian Baroni Fenerbahçe
36' Wissel Kayserispor Wissel G. Emreciksin voor U. Kocin Kayserispor
56' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
63' Wissel Kayserispor Wissel S. Aydilek voor Makukula Kayserispor
63' Wissel Fenerbahçe Wissel André Santos voor C. Kazim-Richards Fenerbahçe
70' Penalty Kayserispor Penalty F. Cangele Kayserispor
70' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor Roberto Carlos Fenerbahçe
73' Wissel Fenerbahçe Wissel S. Sentürk voor Vederson Fenerbahçe
87' Wissel Fenerbahçe Wissel D. Baris voor O. Turaci Fenerbahçe
90' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor E. Belözoglu Fenerbahçe
90' Wissel Kayserispor Wissel Bilal Aziz voor F. Ozcal Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Fenerbahçe
Opstellingen Kayserispor - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe

Kayserispor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 8 maart 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 4 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Kayserispor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.