Nabeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe (1-0) || Super Lig 2018/2019

Vrijdag 8 februari 2019 - 18:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Kayserispor het vrijdag 8 februari 2019 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Kayserispor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Fenerbahçe (1-0)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Fenerbahçe is onder leiding van scheidsrechter Alper Ulusoy geëindigd in een 1-0 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Soldado in de 49e minuut, waardoor Fenerbahçe met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 87 minuten was het A. Kravets die Kayserispor op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alper Ulusoy, waardoor Kayserispor de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE Kayserispor - Fenerbahçe 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor T. Arslan Fenerbahçe
37' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Isla Fenerbahçe
49' Rode kaart Fenerbahçe Rode kaart voor Soldado Fenerbahçe
46' Wissel Fenerbahçe Wissel V. Moses voor M. Ekici Fenerbahçe
51' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor O. Kucher Kayserispor
52' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor V. Moses Fenerbahçe
58' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor C. Săpunaru Kayserispor
72' Wissel Fenerbahçe Wissel M. Frey voor T. Arslan Fenerbahçe
77' Gele kaart Fenerbahçe Gele kaart voor M. Frey Fenerbahçe
82' Wissel Fenerbahçe Wissel E. Elmas voor A. Ayew Fenerbahçe
87' Doelpunt Kayserispor Doelpunt A. Kravets met assist van T. Chery Kayserispor 1-0
88' Wissel Kayserispor Wissel H. Acar voor A. Kravets Kayserispor
90' Wissel Kayserispor Wissel L. Gülen voor T. Chery Kayserispor
93' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Lung Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Fenerbahçe
Opstellingen Kayserispor - Fenerbahçe
De opstellingen van Kayserispor en Fenerbahçe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fenerbahçe zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.