Nabeschouwing Kayserispor - Konyaspor (0-2) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 15:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Kayserispor het zaterdag 22 september 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Kadir Has Şehir Stadı in Kayseri.

Via de Kayserispor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Konyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Kayserispor en Konyaspor is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 0-2 overwinning voor Konyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door M. Yatabaré, waarmee Konyaspor met 0-1 de leiding nam. Konyaspor vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Jønsson op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Konyaspor.

LIVE Kayserispor - Konyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor A. Turan Kayserispor
36' Doelpunt Konyaspor Doelpunt M. Yatabaré met assist van Ö. Şahiner Konyaspor 0-1
46' Doelpunt Konyaspor Doelpunt J. Jønsson met assist van S. Ay Konyaspor 0-2
46' Wissel Kayserispor Wissel Silvestre Varela voor B. Mensah Kayserispor
50' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Fofana Konyaspor
58' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor B. Başacıkoğlu Kayserispor
61' Wissel Konyaspor Wissel P. Hurtado voor D. Milosevic Konyaspor
72' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor J. Jønsson Konyaspor
79' Wissel Konyaspor Wissel V. Bora voor M. Fofana Konyaspor
88' Wissel Konyaspor Wissel W. Moke Abro voor Ö. Şahiner Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Konyaspor
Opstellingen Kayserispor - Konyaspor
De opstellingen van Kayserispor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kayserispor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Kayserispor - Konyaspor

Kayserispor en Konyaspor treffen elkaar in de 6e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 18 maart 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 18 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kayserispor als Konyaspor wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Kayserispor 6
Winst Konyaspor 6
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kayserispor op een 8e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 7e plaats.