Nabeschouwing Kayserispor - Sivasspor (2-2) || Super Lig 2009/2010

Maandag 12 april 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Kayserispor het maandag 12 april 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor.

Via de Kayserispor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kayserispor - Sivasspor (2-2)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Kayserispor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 32e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van F. Cangele. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Sivasspor dat via A. Toscali dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Makukula dacht na 57 minuten te scoren voor Kayserispor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Sivasspor via M. Yildiz, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Kayserispor - Sivasspor
2
2
LIVE Kayserispor - Sivasspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kayserispor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Penalty Kayserispor Penalty F. Cangele Kayserispor
37' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yildiz Sivasspor
45' Eigen doelpunt Sivasspor Eigen doelpunt A. Toscali Sivasspor
46' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor S. Keïta Sivasspor
56' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. Yilmaz Sivasspor
57' Doelpunt Kayserispor Doelpunt Makukula Kayserispor
66' Wissel Sivasspor Wissel E. Kilic voor S. Keïta Sivasspor
68' Wissel Kayserispor Wissel B. Cetin voor Mohamed Shawki Kayserispor
74' Wissel Kayserispor Wissel F. Ozcal voor M. Boyraz Kayserispor
79' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor Makukula Kayserispor
84' Penalty Sivasspor Penalty M. Yildiz Sivasspor
85' Wissel Kayserispor Wissel U. Kocin voor O. Sismanoglu Kayserispor
85' Wissel Sivasspor Wissel I. Dagasan voor Y. Kamanan Sivasspor
90' Wissel Sivasspor Wissel M. Sözgelmez voor M. Aydin Sivasspor
Video hoogtepunten en samenvatting Kayserispor - Sivasspor
Opstellingen Kayserispor - Sivasspor

Voorbeschouwing Kayserispor - Sivasspor

Kayserispor en Sivasspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Kayserispor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 8 november 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sivasspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Kayserispor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Kayserispor. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.