Nabeschouwing Konyaspor - Antalyaspor (2-2) || Super Lig 2019/2020

Zaterdag 31 augustus 2019 - 18:15 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Konyaspor het zaterdag 31 augustus 2019 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Antalyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Antalyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Antalyaspor (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Konyaspor en Antalyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 16 minuten. S. Ozkan maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Antalyaspor vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Konyaspor kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Bajic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette F. Miya zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Konyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Antalyaspor nadat P. Mukairu in de 85e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Konyaspor - Antalyaspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Antalyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Penalty Antalyaspor Penalty S. Ozkan Antalyaspor 0-1
46' Wissel Konyaspor Wissel A. Camdali voor A. Turan Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel F. Miya voor F. Oztorun Konyaspor
58' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor G. Blanco Antalyaspor
60' Doelpunt Konyaspor Doelpunt R. Bajic Konyaspor 1-1
67' Wissel Antalyaspor Wissel Fredy voor A. Chahechouhe Antalyaspor
75' Doelpunt Konyaspor Doelpunt F. Miya Konyaspor 2-1
76' Wissel Antalyaspor Wissel T. Camdal voor O. Celustka Antalyaspor
78' Wissel Antalyaspor Wissel P. Mukairu voor D. Sinik Antalyaspor
84' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtovic Konyaspor
85' Doelpunt Antalyaspor Doelpunt P. Mukairu Antalyaspor 2-2
88' Wissel Konyaspor Wissel M. C. Akcay voor D. Milosevic Konyaspor
90' Gele kaart Antalyaspor Gele kaart voor R. Boffin Antalyaspor
90' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor O. Sahiner Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Antalyaspor
Opstellingen Konyaspor - Antalyaspor
De opstellingen van Konyaspor en Antalyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antalyaspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Konyaspor - Antalyaspor

Konyaspor en Antalyaspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Antalyaspor in de Super Lig vond plaats op 27 januari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Konyaspor favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Antalyaspor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 6
Winst Antalyaspor 3
Gelijkspel 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 13e positie staat, terwijl we Antalyaspor terugvinden op de 11e plaats.