Nabeschouwing Konyaspor - Besiktas (2-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 19:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Konyaspor het zondag 7 oktober 2018 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Besiktas. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Besiktas live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Besiktas (2-2)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Konyaspor en Besiktas geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor D. Vida in de 28e minuut, waardoor Beşiktaş met een man minder kwam te staan. Een penalty zorgde er later in de 31e minuut voor dat Konyaspor via M. Yatabaré op 1-0 kwam te staan. Een penalty in de 52e minuut was de ideale kans voor Konyaspor om te scoren. M. Yatabaré was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-0 bleef.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde Vágner Love de gelijkmaker voor Beşiktaş in de 79e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 80e was het Beşiktaş dat op voorsprong kwam te staan na een goal van J. Lens. Na 94 minuten was de spanning weer terug in de wedstrijd nadat P. Hurtado de gelijkmaker maakte en de stand daarmee op 2-2 zette.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Konyaspor - Besiktas 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Besiktas teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor D. Vida Beşiktaş
28' Rode kaart Beşiktaş Rode kaart voor D. Vida Beşiktaş
31' Penalty Konyaspor Penalty M. Yatabaré Konyaspor 1-0
33' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Findikli Konyaspor
34' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Diagne Konyaspor
37' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
46' Wissel Beşiktaş Wissel J. Lens voor Ricardo Quaresma Beşiktaş
49' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor A. Ljajić Beşiktaş
49' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor G. Medel Beşiktaş
52' Penalty gemist Konyaspor Penalty gemist M. Yatabaré Konyaspor
54' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor Ö. Şahiner Konyaspor
63' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Öztorun Konyaspor
63' Wissel Konyaspor Wissel M. Fofana voor D. Milosevic Konyaspor
66' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
71' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor P. Hurtado Konyaspor
75' Wissel Beşiktaş Wissel O. Özyakup voor A. Ljajić Beşiktaş
75' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadžiahmetović voor J. Jønsson Konyaspor
79' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt Vágner Love met assist van O. Özyakup Beşiktaş 1-1
80' Doelpunt Beşiktaş Doelpunt J. Lens met assist van R. Babel Beşiktaş 1-2
84' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor J. Lens Beşiktaş
84' Wissel Konyaspor Wissel Abdou Razak Traoré voor F. Diagne Konyaspor
90' Wissel Beşiktaş Wissel E. Roco voor Vágner Love Beşiktaş
90' Gele kaart Beşiktaş Gele kaart voor Pepe Beşiktaş
94' Doelpunt Konyaspor Doelpunt P. Hurtado Konyaspor 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Besiktas
Opstellingen Konyaspor - Besiktas
De opstellingen van Konyaspor en Besiktas zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Besiktas zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Konyaspor - Besiktas

Konyaspor en Besiktas treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ümit Öztürk en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Besiktas in de Super Lig vond plaats op 16 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 20 duels tussen beide teams is Besiktas favoriet. 10 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Konyaspor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 4
Winst Besiktas 10
Gelijkspel 6
Totaal 20

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 9e positie staat, terwijl we Besiktas terugvinden op de 4e plaats.