Nabeschouwing Konyaspor - Göztepe (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 3 maart 2019 - 11:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Konyaspor het zondag 3 maart 2019 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Göztepe. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Göztepe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Göztepe (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Konyaspor en Göztepe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door P. Filipović, waarmee Konyaspor met 1-0 de leiding nam. Göztepe kwam na 54 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Y. Öztekin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 91e minuut kreeg Kadu van Göztepe voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Göztepe de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Konyaspor kreeg een penalty toegewezen in de 94e minuut, die werd genomen door N. Skubic. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-1 op het scorebord bleef staan.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Konyaspor - Göztepe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Göztepe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Konyaspor Doelpunt P. Filipović met assist van Abdou Razak Traoré Konyaspor 1-0
20' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor L. Zhuta Konyaspor
46' Wissel Konyaspor Wissel F. Öztorun voor L. Zhuta Konyaspor
46' Wissel Göztepe Wissel A. Ngando voor N. Ghilas Göztepe
54' Doelpunt Göztepe Doelpunt Y. Öztekin met assist van Castro Göztepe 1-1
59' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Y. Öztekin Göztepe
66' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Kadu Göztepe
69' Wissel Göztepe Wissel C. Jerome voor D. Kadah Göztepe
70' Wissel Konyaspor Wissel Ö. Şahiner voor A. Turan Konyaspor
82' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor F. Öztorun Konyaspor
83' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadžiahmetović voor M. Fofana Konyaspor
86' Wissel Göztepe Wissel A. Biyogo Poko voor Castro Göztepe
91' Tweede gele kaart Göztepe Tweede gele kaart voor Kadu Göztepe
92' Gele kaart Göztepe Gele kaart voor Beto Göztepe
94' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor V. Findikli Konyaspor
94' Penalty gemist Konyaspor Penalty gemist N. Skubic Konyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Göztepe
Opstellingen Konyaspor - Göztepe
De opstellingen van Konyaspor en Göztepe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Göztepe zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Aykut Kocaman
Voorbeschouwing Konyaspor - Göztepe

Konyaspor en Göztepe treffen elkaar in de 24e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Göztepe in de Super Lig vond plaats op 30 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Göztepe. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Göztepe favoriet. 2 keer wist de ploeg van Konyaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Konyaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 0
Winst Göztepe 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 6e positie staat, terwijl we Göztepe terugvinden op de 16e plaats.