Nabeschouwing Konyaspor - Sivasspor (2-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 21 juni 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Konyaspor het zondag 21 juni 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu in Konya.

Via de Konyaspor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Sivasspor (2-2)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Konyaspor en Sivasspor geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door A. Kone, waarmee Sivasspor met 0-1 de leiding nam. Konyaspor kwam in de 37e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Skubic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette D. Milosevic zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Konyaspor de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Sivasspor nadat P. Skuletic in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Konyaspor - Sivasspor 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor L. Shengelia Konyaspor
30' Doelpunt Sivasspor Doelpunt A. Kone met assist van Y. Oztekin Sivasspor 0-1
30' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Kone Sivasspor
37' Doelpunt Konyaspor Doelpunt N. Skubic met assist van Guilherme Konyaspor 1-1
43' Wissel Konyaspor Wissel A. Uludag voor Guilherme Konyaspor
44' Doelpunt Konyaspor Doelpunt D. Milosevic met assist van A. Hadziahmetovic Konyaspor 2-1
46' Wissel Sivasspor Wissel Fernando voor E. Yesilyurt Sivasspor
48' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor N. Skubic Konyaspor
58' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor F. Aksoy Sivasspor
61' Wissel Konyaspor Wissel M. Jevtovic voor L. Shengelia Konyaspor
73' Wissel Sivasspor Wissel P. Skuletic voor Y. Oztekin Sivasspor
73' Wissel Sivasspor Wissel B. Yardimci voor Z. Erdal Sivasspor
83' Wissel Konyaspor Wissel Thuram voor O. Sahiner Konyaspor
83' Wissel Konyaspor Wissel E. Daci voor D. Milosevic Konyaspor
89' Wissel Sivasspor Wissel S. Camara voor Marcelo Goiano Sivasspor
90' Doelpunt Sivasspor Doelpunt P. Skuletic Sivasspor 2-2
Video hoogtepunten en samenvatting Konyaspor - Sivasspor
Opstellingen Konyaspor - Sivasspor
De opstellingen van Konyaspor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Bülent Korkmaz
Voorbeschouwing Konyaspor - Sivasspor

Konyaspor en Sivasspor treffen elkaar in de 28e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Konyaspor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 9 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 21 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Konyaspor als Sivasspor wisten 7 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Konyaspor 7
Winst Sivasspor 7
Gelijkspel 7
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 16e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 3e plaats.