Nabeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor (0-2) || Super Lig

Maandag 21 oktober 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig neemt Konyaspor het maandag 21 oktober 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Konya Büyüksehir Belediyesi Stadium in Konya.

Via de Konyaspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Konyaspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Mustafa Ogretmenoglu geëindigd in een 0-2 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor S. Kirintili in de 1e minuut, waardoor Konyaspor met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 4 minuten was het Guilherme die Yeni Malatyaspor op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Yeni Malatyaspor via een goal van R. Yalcin in de 53e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Yeni Malatyaspor.

Wedstrijdstatistieken Konyaspor - Yeni Malatyaspor
Balbezit
57%
43%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
6
12
Schoten op doel
3
6
Aanvallen
114
92
Gevaarlijke aanvallen
62
55
Passes
601
435
Overtredingen
10
16
Buitenspel
0
1
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Konyaspor - Yeni Malatyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Konyaspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
1' Rode kaart Konyaspor Rode kaart voor S. Kirintili Konyaspor
3' Wissel Konyaspor Wissel E. Taskiran voor A. Uludag Konyaspor
4' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt Guilherme Yeni Malatyaspor 0-1
10' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor M. Akbas Yeni Malatyaspor
25' Gele kaart Konyaspor Gele kaart voor M. Jevtovic Konyaspor
53' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt R. Yalcin Yeni Malatyaspor 0-2
65' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
69' Wissel Konyaspor Wissel E. Daci voor L. Shengelia Konyaspor
69' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Yildirim voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
75' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel T. Bifouma voor Guilherme Yeni Malatyaspor
87' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Tozlu voor M. Donald Yeni Malatyaspor
87' Wissel Konyaspor Wissel A. Hadziahmetovic voor J. Jonsson Konyaspor
Opstellingen Konyaspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Konyaspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Konyaspor gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Aykut Kocaman
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Voorbeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor

Konyaspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 8e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mustafa Ogretmenoglu en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Konyaspor en Yeni Malatyaspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Konyaspor 0
Winst Yeni Malatyaspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Konyaspor op een 7e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Konyaspor - Yeni Malatyaspor Opstelling Konyaspor Opstelling Yeni Malatyaspor Live Konyaspor - Yeni Malatyaspor Live Konyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Konyaspor - Yeni Malatyaspor kijken Live Konyaspor - Yeni Malatyaspor stream Konyaspor - Yeni Malatyaspor Fox Sports Nabeschouwing Konyaspor - Yeni Malatyaspor Uitslag Konyaspor - Yeni Malatyaspor Statistieken Konyaspor - Yeni Malatyaspor Super Lig 2019/2020 Konyaspor - Yeni Malatyaspor wedden Konyaspor - Yeni Malatyaspor gokken Konyaspor - Yeni Malatyaspor Unibet