Nabeschouwing Manisaspor - Bursaspor (0-2) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 3 oktober 2009 - 16:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Manisaspor het zaterdag 3 oktober 2009 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor.

Via de Manisaspor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Bursaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Manisaspor en Bursaspor is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Bursaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 83e minuut dacht Bursaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van P. Batalla. Helaas voor Bursaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut was het Bursaspor dat via T. Bahadir dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Bursaspor
LIVE Manisaspor - Bursaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor V. Acar Bursaspor
37' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor T. Bahadir Bursaspor
55' Wissel Manisaspor Wissel Y. Gokoglan voor K. Okyay Manisaspor
62' Wissel Bursaspor Wissel P. Batalla voor Young-Rok Shin Bursaspor
64' Wissel Manisaspor Wissel E. Keles voor I. Promise Manisaspor
68' Wissel Bursaspor Wissel O. Ipek voor V. Acar Bursaspor
78' Wissel Manisaspor Wissel S. Öztürk voor M. Nas Manisaspor
81' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor F. Cokmus Manisaspor
83' Doelpunt Bursaspor Doelpunt P. Batalla Bursaspor
87' Wissel Bursaspor Wissel Tadeu voor V. Sen Bursaspor
90' Doelpunt Bursaspor Doelpunt T. Bahadir Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Bursaspor
Opstellingen Manisaspor - Bursaspor

Voorbeschouwing Manisaspor - Bursaspor

Manisaspor en Bursaspor treffen elkaar in de 25e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 6 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bursaspor. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 2 keer wist de ploeg van Manisaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Manisaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.