Nabeschouwing Manisaspor - Diyarbakirspor (2-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 28 februari 2010 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Manisaspor het zondag 28 februari 2010 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Diyarbakirspor.

Via de Manisaspor - Diyarbakirspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Diyarbakirspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Manisaspor en Diyarbakirspor is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Manisaspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Manisaspor op voorsprong te komen via een doelpunt van Y. Gokoglan. Helaas voor Manisaspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut was het Diyarbakirspor dat via G. Bebbe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. E. Keles dacht na 68 minuten te scoren voor Manisaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Diyarbakirspor
2
1
LIVE Manisaspor - Diyarbakirspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Diyarbakirspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Manisaspor Doelpunt Y. Gokoglan Manisaspor
46' Wissel Diyarbakirspor Wissel E. Senturk voor C. Kocak Diyarbakirspor
46' Wissel Diyarbakirspor Wissel B. Djite voor R. Tjikuzu Diyarbakirspor
57' Wissel Manisaspor Wissel J. Simpson voor Y. Gokoglan Manisaspor
65' Doelpunt Diyarbakirspor Doelpunt G. Bebbe Diyarbakirspor
68' Doelpunt Manisaspor Doelpunt E. Keles Manisaspor
74' Wissel Manisaspor Wissel S. Askaroglu voor E. Keles Manisaspor
79' Wissel Diyarbakirspor Wissel G. Stankovski voor B. Atas Diyarbakirspor
87' Wissel Manisaspor Wissel O. Kalabane voor N. Caliskan Manisaspor
90' Gele kaart Diyarbakirspor Gele kaart voor Ayman Abdelaziz Diyarbakirspor
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Diyarbakirspor
Opstellingen Manisaspor - Diyarbakirspor

Voorbeschouwing Manisaspor - Diyarbakirspor

Manisaspor en Diyarbakirspor treffen elkaar in de 11e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Diyarbakirspor in de Super Lig vond plaats op 19 september 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Manisaspor als Diyarbakirspor wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.