Nabeschouwing Manisaspor - Fenerbahçe (2-2) || Super Lig 2009/2010

Zondag 14 februari 2010 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Manisaspor het zondag 14 februari 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Fenerbahçe.

Via de Manisaspor - Fenerbahçe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Fenerbahçe (2-2)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Manisaspor en Fenerbahçe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 13e minuut dacht Fenerbahçe op voorsprong te komen via een doelpunt van Cristian Baroni. Helaas voor Fenerbahçe werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 45e minuut was het Manisaspor dat via I. Promise dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Unal dacht na 90 minuten te scoren voor Fenerbahçe, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 90e minuut scoorde Manisaspor via I. Promise, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 90e minuut werd I. Promise van Manisaspor met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Manisaspor met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Fenerbahçe
2
2
LIVE Manisaspor - Fenerbahçe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Fenerbahçe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt Cristian Baroni Fenerbahçe
25' Wissel Manisaspor Wissel M. Nas voor K. Okyay Manisaspor
45' Doelpunt Manisaspor Doelpunt I. Promise Manisaspor
48' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor E. Aydin Manisaspor
61' Wissel Manisaspor Wissel B. Basmaz voor I. Avcibay Manisaspor
77' Wissel Manisaspor Wissel Y. Gokoglan voor J. Simpson Manisaspor
82' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor Y. Incedemir Manisaspor
82' Wissel Fenerbahçe Wissel G. Unal voor M. Topuz Fenerbahçe
86' Wissel Fenerbahçe Wissel Vederson voor E. Belözoglu Fenerbahçe
90' Doelpunt Fenerbahçe Doelpunt G. Unal Fenerbahçe
90' Doelpunt Manisaspor Doelpunt I. Promise Manisaspor
90' Rode kaart Manisaspor Rode kaart voor I. Promise Manisaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Fenerbahçe
Opstellingen Manisaspor - Fenerbahçe

Voorbeschouwing Manisaspor - Fenerbahçe

Manisaspor en Fenerbahçe treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Fenerbahçe in de Super Lig vond plaats op 30 augustus 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Fenerbahçe. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Fenerbahçe favoriet. 4 keer wist de ploeg van Manisaspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Manisaspor. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.