Nabeschouwing Manisaspor - Galatasaray (1-2) || Super Lig 2009/2010

Zaterdag 17 april 2010 - 18:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Manisaspor het zaterdag 17 april 2010 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Galatasaray.

Via de Manisaspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Galatasaray (1-2)

Het Super Lig duel tussen Manisaspor en Galatasaray is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Galatasaray. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 18e minuut dacht Galatasaray op voorsprong te komen via een doelpunt van A. Keïta. Helaas voor Galatasaray werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 64e minuut was het Galatasaray dat via M. Baros dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Topal dacht na 74 minuten te scoren voor Manisaspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Galatasaray
1
2
LIVE Manisaspor - Galatasaray 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Galatasaray Doelpunt A. Keïta Galatasaray
21' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor H. Tok Manisaspor
41' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor M. Baros Galatasaray
46' Wissel Manisaspor Wissel J. Momha voor S. Askaroglu Manisaspor
60' Wissel Manisaspor Wissel E. Keles voor M. Güven Manisaspor
64' Doelpunt Galatasaray Doelpunt M. Baros Galatasaray
69' Wissel Galatasaray Wissel M. Sarp voor A. Turan Galatasaray
74' Eigen doelpunt Manisaspor Eigen doelpunt M. Topal Manisaspor
80' Wissel Galatasaray Wissel E. Güngör voor S. Sarioglu Galatasaray
82' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor G. dos Santos Galatasaray
86' Wissel Manisaspor Wissel Gabriel voor M. Nas Manisaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Galatasaray
Opstellingen Manisaspor - Galatasaray

Voorbeschouwing Manisaspor - Galatasaray

Manisaspor en Galatasaray treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 22 november 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 4 keer wist de ploeg van Manisaspor te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Manisaspor. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.