Nabeschouwing Manisaspor - Gaziantepspor (0-3) || Super Lig 2009/2010

Zondag 8 november 2009 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Manisaspor het zondag 8 november 2009 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Gaziantepspor.

Via de Manisaspor - Gaziantepspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Gaziantepspor (0-3)

Het Super Lig duel tussen Manisaspor en Gaziantepspor is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Gaziantepspor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 43e minuut dacht Gaziantepspor op voorsprong te komen via een doelpunt van O. Adin. Helaas voor Gaziantepspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 53e minuut was het Gaziantepspor dat via A. Ari dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Yozgatli dacht na 82 minuten te scoren voor Gaziantepspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Gaziantepspor
LIVE Manisaspor - Gaziantepspor 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Gaziantepspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor B. Ozsarac Manisaspor
43' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt O. Adin Gaziantepspor
46' Wissel Manisaspor Wissel N. Caliskan voor J. Simpson Manisaspor
53' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt A. Ari Gaziantepspor
57' Wissel Gaziantepspor Wissel H. Bayraktar voor Jorginho Gaziantepspor
59' Wissel Manisaspor Wissel Y. Yildiz voor Y. Incedemir Manisaspor
60' Wissel Manisaspor Wissel S. Öztürk voor Y. Gokoglan Manisaspor
61' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor M. Güven Manisaspor
72' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor N. Caliskan Manisaspor
75' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor R. Ouedraogo Manisaspor
75' Wissel Gaziantepspor Wissel M. Yozgatli voor A. Ari Gaziantepspor
82' Doelpunt Gaziantepspor Doelpunt M. Yozgatli Gaziantepspor
89' Wissel Gaziantepspor Wissel U. Tütünci voor O. Adin Gaziantepspor
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Gaziantepspor
Opstellingen Manisaspor - Gaziantepspor

Voorbeschouwing Manisaspor - Gaziantepspor

Manisaspor en Gaziantepspor treffen elkaar in de 21e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Gaziantepspor in de Super Lig vond plaats op 19 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gaziantepspor. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Manisaspor als Gaziantepspor wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.