Nabeschouwing Manisaspor - Kayserispor (0-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 29 november 2009 - 13:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Manisaspor het zondag 29 november 2009 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Kayserispor.

Via de Manisaspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Kayserispor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Manisaspor en Kayserispor is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 57e minuut dacht Kayserispor op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Emreciksin. Helaas voor Kayserispor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 90e minuut moest F. Cangele van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Kayserispor verder met een speler minder.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Kayserispor
LIVE Manisaspor - Kayserispor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Kayserispor Wissel A. Durak voor F. Ozcal Kayserispor
46' Wissel Kayserispor Wissel O. Sismanoglu voor S. Aydilek Kayserispor
56' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor G. Varol Manisaspor
57' Doelpunt Kayserispor Doelpunt G. Emreciksin Kayserispor
61' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Boyraz Kayserispor
64' Wissel Manisaspor Wissel I. Promise voor Y. Yildiz Manisaspor
67' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor S. Hamidou Kayserispor
74' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor B. Ozsarac Manisaspor
78' Wissel Manisaspor Wissel M. Güven voor N. Caliskan Manisaspor
80' Gele kaart Manisaspor Gele kaart voor Y. Incedemir Manisaspor
80' Wissel Manisaspor Wissel F. Cokmus voor M. Nas Manisaspor
90' Rode kaart Kayserispor Rode kaart voor F. Cangele Kayserispor
90' Wissel Kayserispor Wissel Bilal Aziz voor G. Emreciksin Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Kayserispor
Opstellingen Manisaspor - Kayserispor

Voorbeschouwing Manisaspor - Kayserispor

Manisaspor en Kayserispor treffen elkaar in de 19e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 13 januari 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Kayserispor. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Manisaspor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Manisaspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.