Nabeschouwing Manisaspor - Osmanlıspor (3-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 2 mei 2010 - 00:00 uur



In de Super Lig 2009/2010 neemt Manisaspor het zondag 2 mei 2010 om 00:00 uur in eigen huis op tegen Osmanlıspor.

Via de Manisaspor - Osmanlıspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manisaspor - Osmanlıspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Manisaspor en Osmanlıspor is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Manisaspor.

Wedstrijdstatistieken Manisaspor - Osmanlıspor
Goals
3
0
LIVE Manisaspor - Osmanlıspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manisaspor - Osmanlıspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Manisaspor - Osmanlıspor
Opstellingen Manisaspor - Osmanlıspor

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Manisaspor - Osmanlıspor

Manisaspor en Osmanlıspor treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Manisaspor en Osmanlıspor in de Super Lig vond plaats op 6 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manisaspor. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Manisaspor als Osmanlıspor wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Manisaspor 3
Winst Osmanlıspor 3
Gelijkspel 1
Totaal 7
Tags
Manisaspor - Osmanlıspor Opstelling Manisaspor Opstelling Osmanlıspor Live Manisaspor - Osmanlıspor Live Manisaspor - Osmanlıspor kijken Manisaspor - Osmanlıspor kijken Live Manisaspor - Osmanlıspor stream Manisaspor - Osmanlıspor Fox Sports Nabeschouwing Manisaspor - Osmanlıspor Uitslag Manisaspor - Osmanlıspor Statistieken Manisaspor - Osmanlıspor Super Lig 2009/2010 Manisaspor - Osmanlıspor wedden Manisaspor - Osmanlıspor gokken Manisaspor - Osmanlıspor Unibet