Nabeschouwing Rizespor - Bursaspor (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 16 september 2018 - 19:00 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Rizespor het zondag 16 september 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Bursaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Bursaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Bursaspor (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Rizespor en Bursaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door D. Sakho, waarmee Bursaspor met 0-1 de leiding nam. Rizespor kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Rick Boldrin, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Rizespor - Bursaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Bursaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Bursaspor Doelpunt D. Sakho met assist van Allano Bursaspor 0-1
28' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor E. Ersoy Bursaspor
55' Wissel Bursaspor Wissel S. Badji voor H. Saivet Bursaspor
58' Doelpunt Rizespor Doelpunt Rick Boldrin Rizespor 1-1
59' Wissel Rizespor Wissel S. Koç voor R. Yalçın Rizespor
76' Wissel Bursaspor Wissel T. Torun voor Y. Erdoğan Bursaspor
77' Gele kaart Bursaspor Gele kaart voor S. Badji Bursaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Bursaspor
Opstellingen Rizespor - Bursaspor
De opstellingen van Rizespor en Bursaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Bursaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach İbrahim Üzülmez
Voorbeschouwing Rizespor - Bursaspor

Rizespor en Bursaspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Bursaspor in de Super Lig vond plaats op 7 mei 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Bursaspor favoriet. 8 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Rizespor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 3
Winst Bursaspor 8
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 16e positie staat, terwijl we Bursaspor terugvinden op de 13e plaats.