Nabeschouwing Rizespor - Konyaspor (1-1) || Super Lig 2018/2019

Zondag 21 oktober 2018 - 12:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Rizespor het zondag 21 oktober 2018 om 12:30 uur in eigen huis op tegen Konyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Konyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Konyaspor (1-1)

De Super Lig 2018/2019 wedstrijd tussen Rizespor en Konyaspor geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 41 minuten. Rick Boldrin maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rizespor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 79e minuut was het Konyaspor dat via M. Fink dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter Volkan Bayarslan.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-1 overwinning in het voordeel van .

LIVE Rizespor - Konyaspor 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Konyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Wissel Konyaspor Wissel voor Konyaspor
41' Penalty Rizespor Penalty Rick Boldrin Rizespor 1-0
46' Wissel Rizespor Wissel A. Jahović voor M. Fofana Rizespor
65' Wissel Konyaspor Wissel A. Durak voor R. Yalçın Konyaspor
70' Wissel Rizespor Wissel Abdou Razak Traoré voor M. Jevtović Rizespor
79' Penalty Konyaspor Penalty M. Fink S. Koç Konyaspor
82' Wissel Rizespor Wissel A. Jahović voor Rizespor 1-1
86' Wissel Konyaspor Wissel O. Gladkiy voor D. Petrucci Konyaspor
87' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor V. Findikli D. Milosevic Rizespor
90' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor O. Ovacıklı Rizespor
96' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor V. Muriqi Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Konyaspor
Opstellingen Rizespor - Konyaspor
De opstellingen van Rizespor en Konyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Konyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Konyaspor

Rizespor en Konyaspor treffen elkaar in de 9e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Konyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 januari 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Konyaspor. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Konyaspor favoriet. 6 keer wist de ploeg van Rizespor te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Rizespor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Rizespor 2
Winst Konyaspor 6
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 16e positie staat, terwijl we Konyaspor terugvinden op de 7e plaats.