Nabeschouwing Rizespor - Sivasspor (2-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 25 augustus 2019 - 18:15 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Rizespor het zondag 25 augustus 2019 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Sivasspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Sivasspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Sivasspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Sivasspor is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 2-1 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 55 minuten. B. Samudio maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Rizespor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Rizespor vergrootte in de 59e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Boldrin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 79e minuut wist Sivasspor de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Fernando. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Sivasspor kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Fırat Aydınus, waardoor Rizespor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rizespor - Sivasspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Sivasspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Rizespor Wissel O. Caglayan voor M. El Kabir Rizespor
53' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Appidangoye Sivasspor
55' Penalty Rizespor Penalty B. Samudio Rizespor 1-0
59' Doelpunt Rizespor Doelpunt F. Boldrin met assist van N. De Pauw Rizespor 2-0
61' Wissel Sivasspor Wissel Fernando voor E. Yesilyurt Sivasspor
65' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kilinc Sivasspor
65' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor I. Cofie Sivasspor
76' Wissel Rizespor Wissel A. Durak voor F. Boldrin Rizespor
79' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Fernando met assist van A. Kone Sivasspor 2-1
80' Wissel Sivasspor Wissel S. Rybalka voor M. Yandas Sivasspor
82' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor O. Caglayan Rizespor
90' Wissel Rizespor Wissel B. Alici voor N. De Pauw Rizespor
92' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor J. Attamah Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Sivasspor
Opstellingen Rizespor - Sivasspor
De opstellingen van Rizespor en Sivasspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sivasspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Sivasspor

Rizespor en Sivasspor treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Sivasspor in de Super Lig vond plaats op 27 april 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 14 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Rizespor als Sivasspor wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 6 keer in een gelijkspel.

Winst Rizespor 4
Winst Sivasspor 4
Gelijkspel 6
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 7e positie staat, terwijl we Sivasspor terugvinden op de 3e plaats.