Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (1-2) || Super Lig

Zondag 6 oktober 2019 - 18:00 uur

In de Super Lig neemt Rizespor het zondag 6 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor (1-2)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Hüseyin Göçek geëindigd in een 1-2 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door D. Melnjak, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. Trabzonspor kwam in de 73e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Sorloth, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 90e minuut zette A. Nwakaeme zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Trabzonspor de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Hüseyin Göçek, waardoor Trabzonspor dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Rizespor - Trabzonspor
Goals
1
2
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
5
2
Schoten totaal
15
12
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
75
83
Gevaarlijke aanvallen
64
71
Passes
342
490
Overtredingen
17
11
Buitenspel
0
1
Corners
6
4
Wissels
3
3
LIVE Rizespor - Trabzonspor 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor J. O. Mikel Trabzonspor
14' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor K. Corekci Trabzonspor
14' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor D. Chatziisaias Rizespor
23' Doelpunt Rizespor Doelpunt D. Melnjak met assist van A. Durak Rizespor 1-0
31' Wissel Trabzonspor Wissel D. Erdogan voor F. Novak Trabzonspor
33' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor I. Diomande Rizespor
63' Wissel Trabzonspor Wissel D. Sturridge voor M. Hosseini Trabzonspor
68' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor F. Boldrin Rizespor
73' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Sorloth met assist van D. Sturridge Trabzonspor 1-1
76' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor M. Morozyuk Rizespor
79' Wissel Rizespor Wissel Yan voor F. Boldrin Rizespor
83' Wissel Rizespor Wissel A. Vetrih voor I. Diomande Rizespor
90' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van A. Sorloth Trabzonspor 1-2
91' Wissel Rizespor Wissel M. Scepovic voor O. Caglayan Rizespor
92' Wissel Trabzonspor Wissel G. Campi voor A. Nwakaeme Trabzonspor
92' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Durak Rizespor
Opstellingen Rizespor - Trabzonspor
De opstellingen van Rizespor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Trabzonspor

Rizespor en Trabzonspor treffen elkaar in de 7e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Rizespor en Trabzonspor elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Rizespor 0
Winst Trabzonspor 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 14e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Rizespor - Trabzonspor Opstelling Rizespor Opstelling Trabzonspor Live Rizespor - Trabzonspor Live Rizespor - Trabzonspor kijken Rizespor - Trabzonspor kijken Live Rizespor - Trabzonspor stream Rizespor - Trabzonspor Fox Sports Nabeschouwing Rizespor - Trabzonspor Uitslag Rizespor - Trabzonspor Statistieken Rizespor - Trabzonspor Super Lig 2019/2020 Rizespor - Trabzonspor wedden Rizespor - Trabzonspor gokken Rizespor - Trabzonspor Unibet