Nabeschouwing Rizespor - Yeni Malatyaspor (3-0) || Super Lig 2019/2020

Zondag 19 juli 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Rizespor het zondag 19 juli 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Çaykur Didi Stadyumu in Rize.

Via de Rizespor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rizespor - Yeni Malatyaspor (3-0)

Het Super Lig duel tussen Rizespor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 3-0 overwinning voor Rizespor. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door M. Skoda, waarmee Rizespor met 1-0 de leiding nam. Rizespor vergrootte in de 32e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Boldrin op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Rizespor vervolgens op 3-0. Het was M. Skoda die vanaf 11 meter wist te scoren in de 36e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Rizespor dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rizespor - Yeni Malatyaspor 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rizespor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor A. Vetrih Rizespor
23' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Samu Rizespor
29' Doelpunt Rizespor Doelpunt M. Skoda met assist van M. Morozyuk Rizespor 1-0
32' Doelpunt Rizespor Doelpunt F. Boldrin met assist van Samu Rizespor 2-0
36' Penalty Rizespor Penalty M. Skoda Rizespor 3-0
37' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
38' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel V. Kjartansson voor I. Chebake Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel A. Ildiz voor M. Fofana Yeni Malatyaspor
46' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Donald voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
67' Wissel Rizespor Wissel O. K. Guctekin voor D. Garmash Rizespor
78' Gele kaart Rizespor Gele kaart voor Rizespor
83' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Y. Ndayishimiye voor U. Bulut Yeni Malatyaspor
83' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel E. Kas voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
87' Wissel Rizespor Wissel Yan voor Samu Rizespor
91' Wissel Rizespor Wissel T. Torun voor F. Boldrin Rizespor
Video hoogtepunten en samenvatting Rizespor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Rizespor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Rizespor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rizespor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Rizespor - Yeni Malatyaspor

Rizespor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 33e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Rizespor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 21 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rizespor. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Rizespor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Yeni Malatyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Rizespor 2
Winst Yeni Malatyaspor 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Rizespor op een 15e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 16e plaats.