Nabeschouwing Sivasspor - Alanyaspor (1-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 11 augustus 2018 - 18:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het zaterdag 11 augustus 2018 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Alanyaspor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Arda Kardeşler geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 83e minuut dacht Sivasspor op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Cyriac. Helaas voor Sivasspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Arda Kardeşler niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

LIVE Sivasspor - Alanyaspor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Wissel Sivasspor Wissel İ. Sayan voor M. Yandaş Sivasspor
58' Wissel Alanyaspor Wissel B. Başdaş voor Welinton Alanyaspor
62' Wissel Alanyaspor Wissel E. Akbaba voor E. Karaca Alanyaspor
63' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor F. NSakala Alanyaspor
77' Wissel Alanyaspor Wissel E. Güral voor Bobô Alanyaspor
83' Doelpunt Sivasspor Doelpunt G. Cyriac met assist van İ. Sayan Sivasspor
84' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kılınç Douglas Pereira Sivasspor 1-0
86' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Robinho Alanyaspor
87' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Güral Alanyaspor
97' Wissel Sivasspor Wissel E. Yeşilyurt voor A. Koné Sivasspor
98' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor E. Akbaba Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Alanyaspor
Opstellingen Sivasspor - Alanyaspor
De opstellingen van Sivasspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Tamer Tuna
Voorbeschouwing Sivasspor - Alanyaspor

Sivasspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 1e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Arda Kardeşler en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Super Lig seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 13 mei 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Sivasspor en Alanyaspor eindigde namelijk in een gelijkspel.