Nabeschouwing Sivasspor - Ankaragücü (4-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 11:30 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Sivasspor het zaterdag 15 december 2018 om 11:30 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü.

Via de Sivasspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Ankaragücü (4-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Ankaragücü is onder leiding van scheidsrechter Volkan Bayarslan geëindigd in een 4-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 43 minuten. Robinho maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sivasspor vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Sivasspor vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Demir op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 64e minuut volgde een derde treffer van Sivasspor, waarmee E. Kılınç zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Sivasspor in de 77e minuut, nadat Robinho de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Sivasspor.

LIVE Sivasspor - Ankaragücü 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Wissel Ankaragücü Wissel A. Kubalas voor Y. Ayhan Ankaragücü
43' Penalty Sivasspor Penalty Robinho Sivasspor 1-0
45' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Demir met assist van E. Kılınç Sivasspor 2-0
56' Wissel Ankaragücü Wissel A. Cerci voor E. Özgenç Ankaragücü
58' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor M. Sak Ankaragücü
64' Doelpunt Sivasspor Doelpunt E. Kılınç met assist van M. Demir Sivasspor 3-0
66' Wissel Sivasspor Wissel G. Torje voor S. Rybalka Sivasspor
71' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor M. El Kabir Ankaragücü
74' Wissel Sivasspor Wissel A. Koné voor M. Demir Sivasspor
77' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Robinho Sivasspor 4-0
81' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor David Braz Sivasspor
87' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor U. Çiftçi Sivasspor
87' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor T. Bifouma Ankaragücü
87' Gele kaart Ankaragücü Gele kaart voor S. Ağçay Ankaragücü
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Ankaragücü
Opstellingen Sivasspor - Ankaragücü
De opstellingen van Sivasspor en Ankaragücü zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ankaragücü zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach İsmail Kartal
Voorbeschouwing Sivasspor - Ankaragücü

Sivasspor en Ankaragücü treffen elkaar in de 16e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Volkan Bayarslan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 15 januari 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Ankaragücü slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 8
Winst Ankaragücü 0
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 9e positie staat, terwijl we Ankaragücü terugvinden op de 11e plaats.