Nabeschouwing Sivasspor - Denizlispor (1-0) || Super Lig 2019/2020

Maandag 15 juni 2020 - 20:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het maandag 15 juni 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Denizlispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Denizlispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Denizlispor (1-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Denizlispor is onder leiding van scheidsrechter Abdulkadir Bitigen geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Z. Yavru in de 44e minuut, waardoor Denizlispor met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het M. Yatabare die Sivasspor op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Sivasspor uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Sivasspor - Denizlispor 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Denizlispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kilinc Sivasspor
44' Rode kaart Denizlispor Rode kaart voor Z. Yavru Denizlispor
47' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van Claudemir Sivasspor 1-0
50' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor H. Rodallega Denizlispor
46' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor M. Yandas Sivasspor
46' Wissel Denizlispor Wissel T. Lopes voor O. Sahan Denizlispor
46' Wissel Denizlispor Wissel O. Onazi voor O. Estupinan Denizlispor
55' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Aksoy Sivasspor
61' Wissel Denizlispor Wissel M. K. Mbamba voor O. Onazi Denizlispor
64' Wissel Sivasspor Wissel Y. Oztekin voor E. Yesilyurt Sivasspor
70' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor U. Ciftci Sivasspor
70' Wissel Denizlispor Wissel S. Sahinturk voor H. Sacko Denizlispor
77' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. Osmanpasa Sivasspor
90' Wissel Denizlispor Wissel O. Cek voor I. Aissati Denizlispor
92' Wissel Sivasspor Wissel I. Cofie voor E. Kilinc Sivasspor
93' Gele kaart Denizlispor Gele kaart voor Z. Bergdich Denizlispor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Denizlispor
Opstellingen Sivasspor - Denizlispor
De opstellingen van Sivasspor en Denizlispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Denizlispor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Coach Rıza Çalımbay
Voorbeschouwing Sivasspor - Denizlispor

Sivasspor en Denizlispor treffen elkaar in de 27e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Abdulkadir Bitigen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Denizlispor in de Super Lig vond plaats op 3 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Denizlispor slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 7
Winst Denizlispor 3
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 4e positie staat, terwijl we Denizlispor terugvinden op de 11e plaats.