Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (1-1) || Super Lig 2019/2020

Zondag 1 september 2019 - 18:15 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het zondag 1 september 2019 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Gazişehir Gaziantep. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Gazişehir Gaziantep live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep (1-1)

De Super Lig 2019/2020 wedstrijd tussen Sivasspor en Gazişehir Gaziantep geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 35e minuut door P. Twumasi, waarmee Gaziantep F.K. met 0-1 de leiding nam. Sivasspor kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Kone, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sivasspor - Gazişehir Gaziantep 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Gazişehir Gaziantep teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Cofie Sivasspor
30' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor O. Ceylan Gaziantep F.K.
35' Doelpunt Gaziantep F.K. Doelpunt P. Twumasi met assist van O. Kayode Gaziantep F.K. 0-1
40' Wissel Sivasspor Wissel S. Rybalka voor I. Cofie Sivasspor
46' Wissel Sivasspor Wissel Fernando voor F. Aksoy Sivasspor
57' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor A. Appidangoye Sivasspor
60' Wissel Gaziantep F.K. Wissel Jefferson voor G. Vural Gaziantep F.K.
61' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Kilinc Sivasspor
66' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor M. Yandas Sivasspor
68' Wissel Gaziantep F.K. Wissel R. Chibsah voor S. Diarra Gaziantep F.K.
70' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor G. Guvenc Gaziantep F.K.
72' Doelpunt Sivasspor Doelpunt A. Kone met assist van E. Yesilyurt Sivasspor 1-1
76' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor P. Twumasi Gaziantep F.K.
78' Wissel Gaziantep F.K. Wissel K. Ozer voor P. Twumasi Gaziantep F.K.
94' Gele kaart Gaziantep F.K. Gele kaart voor K. Ozer Gaziantep F.K.
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
Opstellingen Sivasspor - Gazişehir Gaziantep
De opstellingen van Sivasspor en Gazişehir Gaziantep zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Gazişehir Gaziantep zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Rıza Çalımbay
Coach Marius Ninel Şumudică
Voorbeschouwing Sivasspor - Gazişehir Gaziantep

Sivasspor en Gazişehir Gaziantep treffen elkaar in de 3e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hüseyin Göçek en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Gazişehir Gaziantep elkaar treffen in de Super Lig.

Winst Sivasspor 0
Winst Gazişehir Gaziantep 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 10e positie staat, terwijl we Gazişehir Gaziantep terugvinden op de 13e plaats.