Nabeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa (2-0) || Super Lig

Zaterdag 30 november 2019 - 13:00 uur

In de Super Lig neemt Sivasspor het zaterdag 30 november 2019 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa (2-0)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Kasımpaşa is onder leiding van scheidsrechter Cüneyt Çakιr geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door H. Arslan, waarmee Sivasspor met 1-0 de leiding nam. Sivasspor vergrootte in de 17e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Yatabare op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Sivasspor.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Kasımpaşa
Goals
2
0
Balbezit
36%
64%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
17
13
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
95
112
Gevaarlijke aanvallen
57
75
Passes
328
571
Overtredingen
19
10
Buitenspel
4
1
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Sivasspor - Kasımpaşa 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Sivasspor Doelpunt H. Arslan met assist van M. Yandas Sivasspor 1-0
11' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor A. Kara Kasımpaşa
17' Doelpunt Sivasspor Doelpunt M. Yatabare met assist van Marcelo Goiano Sivasspor 2-0
19' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor J. Fernandes Kasımpaşa
36' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor B. Koita Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel I. Depe voor A. Khalili Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel H. Hajradinovic voor R. Quaresma Kasımpaşa
61' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor Fernando Sivasspor
83' Wissel Kasımpaşa Wissel T. Heintz voor A. Kara Kasımpaşa
87' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
87' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor E. Kilinc Sivasspor
95' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor M. Yandas Sivasspor
Opstellingen Sivasspor - Kasımpaşa
De opstellingen van Sivasspor en Kasımpaşa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kasımpaşa zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa

Sivasspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 13e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cüneyt Çakιr en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Sivasspor en Kasımpaşa elkaar treffen in de Super Lig.

Resultaat Aantal
Winst Sivasspor 0
Winst Kasımpaşa 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 1e positie staat, terwijl we Kasımpaşa terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sivasspor - Kasımpaşa Opstelling Sivasspor Opstelling Kasımpaşa Live Sivasspor - Kasımpaşa Live Sivasspor - Kasımpaşa kijken Sivasspor - Kasımpaşa kijken Live Sivasspor - Kasımpaşa stream Sivasspor - Kasımpaşa Fox Sports Nabeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa Uitslag Sivasspor - Kasımpaşa Statistieken Sivasspor - Kasımpaşa Super Lig 2019/2020 Sivasspor - Kasımpaşa wedden Sivasspor - Kasımpaşa gokken Sivasspor - Kasımpaşa Unibet