Nabeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa (1-1) || Super Lig 2009/2010

Zondag 2 mei 2010 - 19:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Sivasspor het zondag 2 mei 2010 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Kasımpaşa.

Via de Sivasspor - Kasımpaşa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa (1-1)

De Super Lig 2009/2010 wedstrijd tussen Sivasspor en Kasımpaşa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 39e minuut dacht Kasımpaşa op voorsprong te komen via een doelpunt van G. Gulec. Helaas voor Kasımpaşa werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 54e minuut was het Sivasspor dat via C. Yilmaz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sivasspor - Kasımpaşa
1
1
LIVE Sivasspor - Kasımpaşa 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Kasımpaşa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yildiz Sivasspor
39' Doelpunt Kasımpaşa Doelpunt G. Gulec Kasımpaşa
46' Wissel Kasımpaşa Wissel B. Basdas voor K. Avci Kasımpaşa
52' Wissel Sivasspor Wissel E. Kilic voor M. Aydin Sivasspor
54' Doelpunt Sivasspor Doelpunt C. Yilmaz Sivasspor
62' Wissel Kasımpaşa Wissel I. Kaykun voor G. Gulec Kasımpaşa
79' Wissel Kasımpaşa Wissel S. Yesilkaya voor C. Isler Kasımpaşa
80' Wissel Sivasspor Wissel I. Dagasan voor S. Keïta Sivasspor
82' Wissel Sivasspor Wissel I. Sahin voor Y. Kamanan Sivasspor
85' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor I. Sahin Sivasspor
89' Gele kaart Kasımpaşa Gele kaart voor S. Yesilkaya Kasımpaşa
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Kasımpaşa
Opstellingen Sivasspor - Kasımpaşa

Voorbeschouwing Sivasspor - Kasımpaşa

Sivasspor en Kasımpaşa treffen elkaar in de 2e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Kasımpaşa in de Super Lig vond plaats op 5 december 2009 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Kasımpaşa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.