Nabeschouwing Sivasspor - Kayserispor (0-2) || Super Lig 2019/2020

Zondag 28 juni 2020 - 17:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het zondag 28 juni 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Kayserispor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Kayserispor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Kayserispor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Kayserispor is onder leiding van scheidsrechter Mete Kalkavan geëindigd in een 0-2 overwinning voor Kayserispor. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 12e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg M. Yandas van Sivasspor via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 47 minuten was het H. H. Acar die Kayserispor op een 0-1 voorsprong zette. Door een benutte penalty kwam Kayserispor vervolgens op 0-2. Het was B. Mensah die vanaf 11 meter wist te scoren in de 83e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Kayserispor.

LIVE Sivasspor - Kayserispor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Kayserispor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor C. Osmanpasa Sivasspor
12' Penalty gemist Sivasspor Penalty gemist M. Yandas Sivasspor
13' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor B. Mensah Kayserispor
28' Wissel Kayserispor Wissel K. Y. Subasi voor B. Rienstra Kayserispor
37' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor F. Aksoy Sivasspor
47' Doelpunt Kayserispor Doelpunt H. H. Acar met assist van Pedro Henrique Kayserispor 0-1
46' Wissel Sivasspor Wissel Z. Erdal voor F. Aksoy Sivasspor
59' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor Fernando Sivasspor
69' Wissel Kayserispor Wissel A. Kravets voor Pedro Henrique Kayserispor
70' Wissel Sivasspor Wissel P. Skuletic voor M. Yatabare Sivasspor
70' Wissel Sivasspor Wissel E. Yesilyurt voor M. Yandas Sivasspor
73' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Z. Erdal Sivasspor
73' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Mesanovic Kayserispor
76' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor K. Y. Subasi Kayserispor
77' Wissel Kayserispor Wissel M. Lopes voor H. H. Acar Kayserispor
78' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor U. Ciftci Sivasspor
83' Penalty Kayserispor Penalty B. Mensah Kayserispor 0-2
89' Gele kaart Kayserispor Gele kaart voor M. Lopes Kayserispor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Kayserispor
Opstellingen Sivasspor - Kayserispor
De opstellingen van Sivasspor en Kayserispor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Kayserispor zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Robert Prosinečki
Voorbeschouwing Sivasspor - Kayserispor

Sivasspor en Kayserispor treffen elkaar in de 29e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mete Kalkavan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Kayserispor in de Super Lig vond plaats op 24 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide teams is Kayserispor favoriet. 8 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sivasspor. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 7
Winst Kayserispor 8
Gelijkspel 10
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 3e positie staat, terwijl we Kayserispor terugvinden op de 16e plaats.