Nabeschouwing Sivasspor - Trabzonspor (2-1) || Super Lig 2019/2020

Maandag 23 september 2019 - 19:00 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het maandag 23 september 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Trabzonspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Trabzonspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Trabzonspor (2-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Trabzonspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sivasspor. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Trabzonspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Avdijaj. Sivasspor kwam in de 41e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Fernando, die daarmee de stand op 1-1 zette. Een penalty in de 80e minuut was de ideale kans voor Trabzonspor om te scoren. A. Sorloth was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 1-1 bleef.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat U. Ciftci namens Sivasspor in de 96e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu, waardoor Sivasspor dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sivasspor - Trabzonspor 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Trabzonspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. Avdijaj met assist van A. Sorloth Trabzonspor 0-1
38' Wissel Sivasspor Wissel Fernando voor I. Cofie Sivasspor
41' Doelpunt Sivasspor Doelpunt Fernando met assist van E. Kilinc Sivasspor 1-1
46' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor G. Campi Trabzonspor
46' Wissel Sivasspor Wissel A. Traore voor E. Yesilyurt Sivasspor
55' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor D. Avdijaj Trabzonspor
61' Wissel Trabzonspor Wissel K. Kilinc voor D. Avdijaj Trabzonspor
77' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor Fernando Sivasspor
80' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist A. Sorloth Trabzonspor
81' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor E. Yesilyurt Sivasspor
89' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor E. Kilinc Sivasspor
90' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Samassa Sivasspor
92' Wissel Trabzonspor Wissel F. Uzum voor A. Sorloth Trabzonspor
94' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor K. Kilinc Trabzonspor
96' Doelpunt Sivasspor Doelpunt U. Ciftci met assist van M. Yatabare Sivasspor 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Trabzonspor
Opstellingen Sivasspor - Trabzonspor
De opstellingen van Sivasspor en Trabzonspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Trabzonspor zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sivasspor - Trabzonspor

Sivasspor en Trabzonspor treffen elkaar in de 5e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Trabzonspor in de Super Lig vond plaats op 27 januari 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Trabzonspor favoriet. 13 keer wist de ploeg van Sivasspor te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sivasspor. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 7
Winst Trabzonspor 13
Gelijkspel 6
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 10e positie staat, terwijl we Trabzonspor terugvinden op de 8e plaats.