Nabeschouwing Sivasspor - Yeni Malatyaspor (0-1) || Super Lig 2019/2020

Woensdag 8 juli 2020 - 17:30 uur

In de Super Lig 2019/2020 neemt Sivasspor het woensdag 8 juli 2020 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Yeni Malatyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Sivasspor - Yeni Malatyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sivasspor - Yeni Malatyaspor (0-1)

Het Super Lig duel tussen Sivasspor en Yeni Malatyaspor is onder leiding van scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu geëindigd in een 0-1 overwinning voor Yeni Malatyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door A. Acquah, waarmee Yeni Malatyaspor met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Yeni Malatyaspor uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Sivasspor - Yeni Malatyaspor 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sivasspor - Yeni Malatyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Gele kaart Sivasspor Gele kaart voor M. Yatabare Sivasspor
29' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor T. Hadebe Yeni Malatyaspor
46' Wissel Sivasspor Wissel A. Kone voor F. Aksoy Sivasspor
60' Wissel Sivasspor Wissel Fernando voor E. Yesilyurt Sivasspor
63' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel R. Walter voor M. Donald Yeni Malatyaspor
68' Doelpunt Yeni Malatyaspor Doelpunt A. Acquah met assist van R. Walter Yeni Malatyaspor 0-1
76' Wissel Sivasspor Wissel P. Skuletic voor U. Ciftci Sivasspor
77' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel Y. Guveli voor G. Tore Yeni Malatyaspor
83' Wissel Sivasspor Wissel A. Djerlek voor M. Yatabare Sivasspor
83' Wissel Sivasspor Wissel Y. Oztekin voor I. Cofie Sivasspor
85' Gele kaart Yeni Malatyaspor Gele kaart voor F. Farnolle Yeni Malatyaspor
90' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel M. Fofana voor M. Yildirim Yeni Malatyaspor
90' Wissel Yeni Malatyaspor Wissel V. Kjartansson voor R. Yalcin Yeni Malatyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Sivasspor - Yeni Malatyaspor
Opstellingen Sivasspor - Yeni Malatyaspor
De opstellingen van Sivasspor en Yeni Malatyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sivasspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Yeni Malatyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Hasan Özer
Voorbeschouwing Sivasspor - Yeni Malatyaspor

Sivasspor en Yeni Malatyaspor treffen elkaar in de 31e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Yaşar Kemal Uğurlu en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sivasspor en Yeni Malatyaspor in de Super Lig vond plaats op 7 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sivasspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Sivasspor favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Yeni Malatyaspor slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sivasspor 3
Winst Yeni Malatyaspor 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sivasspor op een 3e positie staat, terwijl we Yeni Malatyaspor terugvinden op de 13e plaats.