Nabeschouwing Trabzonspor - Alanyaspor (0-2) || Super Lig 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 14:00 uur



In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het zondag 17 februari 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Alanyaspor. De wedstrijd wordt gespeeld in Medical Park Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Alanyaspor live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Alanyaspor (0-2)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Alanyaspor is onder leiding van scheidsrechter Suat Arslanboğa geëindigd in een 0-2 overwinning voor Alanyaspor. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Trabzonspor kreeg in de 49e minuut een strafschop toegekend, die door H. Rodallega werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 51 minuten was het P. Cissé die Alanyaspor op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Alanyaspor via een goal van P. Cissé in de 68e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Alanyaspor.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Alanyaspor
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
2
6
Aanvallen
102
89
Gevaarlijke aanvallen
79
66
Passes
549
329
Overtredingen
17
17
Buitenspel
2
0
Corners
4
2
Wissels
3
3
LIVE Trabzonspor - Alanyaspor 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Alanyaspor teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
14' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor Welinton Alanyaspor
36' Gele kaart Alanyaspor Gele kaart voor C. Gülselam Alanyaspor
49' Penalty gemist Trabzonspor Penalty gemist H. Rodallega Trabzonspor
51' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé met assist van Djalma Alanyaspor 0-1
60' Wissel Trabzonspor Wissel A. Parmak voor A. Ömür Trabzonspor
60' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor V. Amiri Trabzonspor
67' Wissel Trabzonspor Wissel Z. Touré voor K. Çörekçi Trabzonspor
68' Doelpunt Alanyaspor Doelpunt P. Cissé Alanyaspor 0-2
80' Wissel Trabzonspor Wissel B. Kara voor Y. Yazıcı Trabzonspor
87' Wissel Alanyaspor Wissel J. Fernándes voor L. Villafáñez Alanyaspor
89' Wissel Alanyaspor Wissel J. Šural voor P. Cissé Alanyaspor
91' Wissel Alanyaspor Wissel T. Yalçıner voor Djalma Alanyaspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Alanyaspor
Opstellingen Trabzonspor - Alanyaspor
De opstellingen van Trabzonspor en Alanyaspor zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Alanyaspor zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ali Rıza Sergen Yalçın
Wissels Alanyaspor
# Speler Pos.
91 Wissel
35 Ufuk Ceylan K
20 Hasan Ayaroğlu M
78 Antenor Junior Fernándes da Silva Vitoria M
88 Taha Yalçıner M
90 Josef Šural A
Voorbeschouwing Trabzonspor - Alanyaspor

Trabzonspor en Alanyaspor treffen elkaar in de 22e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Suat Arslanboğa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Alanyaspor in de Super Lig vond plaats op 17 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Alanyaspor. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Alanyaspor favoriet. 3 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Trabzonspor. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Trabzonspor 1
Winst Alanyaspor 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 6e positie staat, terwijl we Alanyaspor terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Trabzonspor - Alanyaspor Opstelling Trabzonspor Opstelling Alanyaspor Live Trabzonspor - Alanyaspor Live Trabzonspor - Alanyaspor kijken Trabzonspor - Alanyaspor kijken Live Trabzonspor - Alanyaspor stream Trabzonspor - Alanyaspor Fox Sports Nabeschouwing Trabzonspor - Alanyaspor Uitslag Trabzonspor - Alanyaspor Statistieken Trabzonspor - Alanyaspor Super Lig 2018/2019 Trabzonspor - Alanyaspor wedden Trabzonspor - Alanyaspor gokken Trabzonspor - Alanyaspor Unibet