Nabeschouwing Trabzonspor - Ankaragücü (3-0) || Super Lig 2009/2010

Zondag 6 december 2009 - 15:00 uur

In de Super Lig 2009/2010 neemt Trabzonspor het zondag 6 december 2009 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Ankaragücü. De wedstrijd wordt gespeeld in Hüseyin Avni Aker Stadyumu in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Ankaragücü live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Ankaragücü (3-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Ankaragücü is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 13e minuut dacht Trabzonspor op voorsprong te komen via een doelpunt van U. Bulut. Helaas voor Trabzonspor werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Trabzonspor dat via D. Gabric dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. G. Colman dacht na 87 minuten te scoren voor Trabzonspor, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Trabzonspor - Ankaragücü
3
0
LIVE Trabzonspor - Ankaragücü 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Ankaragücü teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt U. Bulut Trabzonspor
63' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt D. Gabric Trabzonspor
64' Wissel Ankaragücü Wissel T. Weeks voor R. Meye Ankaragücü
67' Wissel Trabzonspor Wissel G. Unal voor U. Bulut Trabzonspor
71' Wissel Trabzonspor Wissel C. Gülselam voor D. Gabric Trabzonspor
71' Wissel Ankaragücü Wissel I. Parlak voor M. Cakir Ankaragücü
78' Wissel Ankaragücü Wissel E. Aygün voor D. Vassell Ankaragücü
84' Wissel Trabzonspor Wissel F. Oztorun voor S. Balci Trabzonspor
87' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt G. Colman Trabzonspor
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Ankaragücü
Opstellingen Trabzonspor - Ankaragücü

Voorbeschouwing Trabzonspor - Ankaragücü

Trabzonspor en Ankaragücü treffen elkaar in de 18e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Ankaragücü in de Super Lig vond plaats op 6 februari 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Trabzonspor. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Trabzonspor favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Ankaragücü slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.