Nabeschouwing Trabzonspor - Galatasaray (4-0) || Super Lig 2018/2019

Zaterdag 1 september 2018 - 20:45 uur

In de Super Lig 2018/2019 neemt Trabzonspor het zaterdag 1 september 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Galatasaray. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Pierre Duboeuf in Trabzon.

Via de Trabzonspor - Galatasaray live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Trabzonspor - Galatasaray (4-0)

Het Super Lig duel tussen Trabzonspor en Galatasaray is onder leiding van scheidsrechter Fırat Aydınus geëindigd in een 4-0 overwinning voor Trabzonspor. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Trabzonspor kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van O. Onazi. Trabzonspor vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Nwakaeme op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut moest Galatasaray verder met een man minder nadat Y. Belhanda een rode kaart had gekregen.

In de 48e minuut volgde een derde treffer van Trabzonspor, waarmee A. Nwakaeme zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Trabzonspor geen gas terug, waardoor in de 93e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van C. Ekuban.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Trabzonspor.

LIVE Trabzonspor - Galatasaray 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Trabzonspor - Galatasaray teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt O. Onazi Trabzonspor 1-0
25' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van Y. Yazıcı Trabzonspor 2-0
30' Rode kaart Galatasaray Rode kaart voor Y. Belhanda Galatasaray
33' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor F. Novák Trabzonspor
43' Gele kaart Galatasaray Gele kaart voor Mariano Galatasaray
48' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt A. Nwakaeme met assist van J. Sosa Trabzonspor 3-0
46' Wissel Galatasaray Wissel Badou NDiaye voor S. Gümüş Galatasaray
74' Wissel Trabzonspor Wissel J. Kucka voor O. Onazi Trabzonspor
78' Wissel Trabzonspor Wissel V. Amiri voor O. Şahan Trabzonspor
81' Wissel Galatasaray Wissel Garry Rodrigues voor E. Akbaba Galatasaray
81' Wissel Galatasaray Wissel S. Feghouli voor H. Onyekuru Galatasaray
86' Wissel Trabzonspor Wissel C. Ekuban voor H. Rodallega Trabzonspor
87' Gele kaart Trabzonspor Gele kaart voor Y. Yazıcı Trabzonspor
93' Doelpunt Trabzonspor Doelpunt C. Ekuban met assist van A. Nwakaeme Trabzonspor 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Trabzonspor - Galatasaray
Opstellingen Trabzonspor - Galatasaray
De opstellingen van Trabzonspor en Galatasaray zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Trabzonspor gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Galatasaray zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Trabzonspor - Galatasaray

Trabzonspor en Galatasaray treffen elkaar in de 4e speelronde van de Super Lig van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fırat Aydınus en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Trabzonspor en Galatasaray in de Super Lig vond plaats op 1 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Galatasaray. Op basis van de afgelopen 28 duels tussen beide teams is Galatasaray favoriet. 14 keer wist de ploeg van Trabzonspor te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Trabzonspor. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Trabzonspor 9
Winst Galatasaray 14
Gelijkspel 5
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Trabzonspor op een 9e positie staat, terwijl we Galatasaray terugvinden op de 1e plaats.